Headerbild

Karlskoga Friidrott

- Glädje - Gemenskap -

Kategorier

Sjätteplats till Adrian i SM – Linnea sänkte sitt årsbästa

2012-02-29 i Allmänt

Det blev en sjätteplats som bäst för Karlskoga friidrott under helgens USM och JSM i friidrott. Det var Adrian Kamlin som i tresteg P15, hoppade 11.74 och med det knep sjätteplatsen. Adrian var även 12:a i längd på 5.41.

En åttonde plats blev de för Simon Throgen i höjd P15 och Linnea Hård tog en 12:e plats i kula bara centimetrar från en åttonde plats.

I 60 m häck, som var Linneas och Anna Birgerssons, F19, största chans blev det stolpe ut. Ingen av dem kom in i rytmen och de fick inte till det. Linnea gjorde däremot ett riktigt bra 60 m-lopp och sänkte sitt årsbästa med två tiondelar till 8.07, bara fyra hundradelar från final.

Daniel Kamlin hoppade i P19 längd 6.14 och gjorde sin näst bästa längdtävling inomhus. Tyvärr räckte det bara till en 13:e plats då standarden i just P19-längd är riktigt hög.

Värt att notera är att Lisa Piscator, friidrottsfostrad i Karlskoga numera tävlandes för IFK Kristinehamn, slog till med nytt distriktsrekord i stav F15 på 3.02 och med det tog sin första SM-medalj ett brons. Lisa var även sjua i höjd.

 

Källa: www.nwt.se

Adress

Karlskoga FIF - Friidrott info@karlskogafriidrott.se 69125 Karlskoga

Kontakt

Tel: E-post: info@karlskogafriidrott.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in