Headerbild

Karlskoga Friidrott

- Glädje - Gemenskap -

Kategorier

I Göteborg ska Idas hårdträning ge resultat

2012-05-28 i Allmänt

Ida Callenvik har just slutat med gymnastik och nu ska friidrotten få en rejäl chans. Hon har hittills tränat stenhårt och det har gett resultat och ska förhoppningsvis ge ännu fler segrar framöver. När Karlskoga Friidrott arrangerade andra deltävlingen

– Vi ska dra ner litet på träningen nu och hoppas att det ska ge resultat, säger Ida, som tävlar i F13-klassen. Hittills har det blivit mycket styrketräning och jag hoppas det blir en hel del personliga rekord framöver.

– I sommar ska jag vara med i Världsungdomsspelen i Göteborg och det är säsongens största tävling och där hoppas jag det ska gå riktigt bra.

Fyra grenar

I söndagens hemmatävling ställde Ida upp i fyra grenar, hon tävlar i det mesta.

– Jag gillar det mesta, men löpning och häck framför allt. Än så länge kommer jag att hålla på med alla grenar och jag vet inte vilka det blir när jag ska välja om något år.

Vad tycker du om hemmatävlingen?

– Det är skönt att tävla hemma ibland, men det är synd att det inte är eltider, handknäppta tider blir inte riktigt lika bra.

I söndags vann hon 80 m på 11,00, blev tvåa på 800 m 3.00,04, blev tvåa i längd på 4.40 och femma i kula med personliga rekordet 8.56.

För tre år sedan började Ida med friidrott.

– Jag höll på med simhopp och gymnastik. Gymnastiken slutade jag med alldeles nyss och den tror jag att jag haft nytta av i friidrotten, spänsten inte minst, slutar Ida Callenvik.

 

Artikel från Karlskoga Tidning http://www.nwt.se/sport/friidrott/article1113924.ece

Adress

Karlskoga FIF - Friidrott info@karlskogafriidrott.se 69125 Karlskoga

Kontakt

Tel: E-post: info@karlskogafriidrott.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in